skip to Main Content

Tweede aanvraag ronde is inmiddels gesloten.

Je kunt voor een journalistieke productie tot €50.000 aanvragen en voor een vooronderzoek tot €1500.

De behandeling van de aanvraag duurt maximaal zes weken. Je kunt worden uitgenodigd om je plan mondeling toe te lichten.

Lees allereerst het reglement zorgvuldig door. Op het moment dat je een aanvraag indient, moet alles duidelijk zijn, ook welk lokaal of regionaal medium betrokken is bij de aanvraag en publicatie. Vragen? Stel ze per e-mail op ons info-adres. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Een aanvraag bij het HMF bestaat uit drie onderdelen:

  1. Aanvraagformulier
  2. Inhoudelijke toelichting
  3. Begroting + dekkingsplan

Uiterlijk zes weken voor de deadline plaatsen we op deze pagina het webformulier waarmee je een aanvraag kunt doen. De uploadmogelijkheid voor de toelichting, de begroting en het dekkingsplan vind je onderaan dit webformulier. Nadat je de uploads hebt voltooid, kun je het ingevulde formulier met de verzendknop naar het HMF sturen. Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging met een kopie van wat je hebt verstuurd.

Aanvraagformulier

Uiterlijk zes weken voor de voorjaarsdeadline van 1 april 2022 plaatsen we op deze plek het webformulier waarmee je een aanvraag kunt doen voor een bijdrage uit het Haarlems Mediafonds.

Back To Top