skip to Main Content

Voorjaarsronde 2022 is gesloten

Aanvragen voor een bijdrage uit het HMF kunnen twee keer per jaar worden gedaan. De inzendtermijn voor de voorjaarsronde 2022 is gesloten op zondag 1 mei. De najaarsronde opent op 16 september. Vanaf die datum kunnen tot en met 1 november weer aanvragen worden ingediend.

Je kunt voor een journalistieke productie tot €50.000 aanvragen en voor een vooronderzoek tot €1500.

De behandeling van de aanvraag duurt maximaal zes weken. Je kunt worden uitgenodigd om je plan mondeling toe te lichten.

Wil je nu alvast meer weten over hoe je kunt aanvragen, lees dan het reglement. Hierna nog vragen? Stel ze per e-mail op ons info-adres. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Een aanvraag bij het HMF bestaat uit drie onderdelen:

  1. Aanvraagformulier
  2. Inhoudelijke toelichting
  3. Begroting + dekkingsplan

Op 16 september plaatsen we op deze pagina het webformulier waarmee je een aanvraag kunt doen voor de najaarsronde 2022. De uploadmogelijkheid voor de toelichting, de begroting en het dekkingsplan vind je onderaan dit webformulier. Nadat je de uploads hebt voltooid, kun je het ingevulde formulier met de verzendknop naar het HMF sturen. Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging met een kopie van wat je hebt verstuurd.

Back To Top